Nieuws

LOS gaat verhuizen deel 3

De verhuisdatum komt steeds dichterbij, we verwachten per 1 mei intrek te kunnen nemen in ons nieuwe kantoor op Fort Isabella. We hadden beloofd om iets over de geschiedenis van de plek te schrijven, dit hou je nog van ons tegoed, we wilden je dit nieuwtje over de recente ontwikkelingen niet onthouden.

Onze nieuwe werkplek wordt mooi! De ruimtes beginnen zich te vormen, de wanden zijn geplaatst, en deze week gaat de enorme pui erin. Maar voordat de gevel definitief dicht gaat moest onze Constructam Condor 4 naar binnen! Je hoort het goed, er komt een aardige kluscaravan in de ruimte te staan die dienst gaat doen als kleine vergaderplek, plek om te bellen, of stilteplek. Na een kleine verbouwing en nodige opfrisbeurt krijgt deze ‘oldie’, die vers uit Frankrijk komt, een nieuwe toekomst bij LOS. Wij zijn alvast enthousiast!

Om de caravan straks extra goed uit de verf te laten komen in de nieuwe ruimte hebben we voor de jaarwisseling al stevig opgeruimd om straks een opgeruimde start te maken en vooral niet al teveel onnodige spullen te hoeven verhuizen. 

We zullen je de komende tijd op de hoogte blijven houden van de recente ontwikkelingen. 

| Categoriën: | Tags: | Aantal keer gezien: (879) |

Geef commentaar

Nieuwsbrief

Categoriën

Trefwoorden